Αναρτήθηκε από: ΚαΠα | 26/05/2014

3η Έκθεση Ερασιτεχνικής Οργανοποιΐας – 6 Ιουλίου 2014 – Δήμος Μοσχάτου

Μετά από δύο επιτυχημένες εκθέσεις τα δύο προηγούμενα χρόνια έφθασε η ώρα για την 3η Έκθεση Ερασιτεχνικής Οργανοποιϊας. Μετά από τις σχετικές συζητήσεις στο φόρoυμ http://www.luthier.gr, αποφασίστηκε ότι ο χώρος που προσφέρεται καλύτερα για ένα τέτοιο γεγονός είναι το Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου.

luthier3

Η έκθεση αποτελεί μια καλή αφορμή να δείξουν οι ερασιτέχνες οργανοποιοί σε κάθε φίλο ή ενδιαφερόμενο γενικά, πόσο καλά όργανα μπορούν να κάνουν. Αλλά κυρίως είναι η καλύτερη αφορμή να βρεθούν να συζητήσουν για τα μεράκια τους, τις οργανοκατασκευές και τα διάφορα θέματα που τους απασχολούν γύρω από αυτό το θέμα. Μετά τις δύο εκθέσεις, όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, πολλοί από τους εκθέτες δεν είναι μόνο άνθρωποι με τα ίδια ενδιαφέροντα, αλλά φίλοι πλέον που δεν χάνουν την ευκαιρία να ρίξουν τις πενιές τους και να δημιουργήσουν μια πολύ καλή ατμόσφαιρα για όλους.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το πρωϊ της Κυριακής 6 Ιουλίου στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου που βρίσκεται μεταξύ των οδών Ομήρου, Κωνσταντινουπόλεως και Διονυσίου Σολωμού.

map-mosxato


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: